Voetbal4u.com

Eredivisie ‘LA Galaxy meldt zich bij FC Barcelona voor ongelukkige Lionel Messi’

Het is al enige tijd onrustig bij FC Barcelona en superster Lionel Messi voelt zich van verre van gelukkig bij de club. De geruchtenstroom is inmiddels dan ook flink op gang gebracht.

Diverse grootmachten, waaronder Manchester United en Juventus, werden al gelinkt aan Messi, maar nu lijkt ook een iets minder voor de hand liggende club zich in de strijd te mengen. Het Argentijnse medium Continental weet immers te melden dat LA Galaxy interesse toont.

Sterker nog: de Amerikanen zou al officieel contact hebben opgenomen met de zaakwaarnemer van Messi. LA Galaxy zag Zlatan Ibrahimovic onlangs vertrekken en is op zoek naar een nieuwe vedette. Messi zou de gedroomde kandidaat zijn, maar het is natuurlijk nog maar de vraag in hoeverre de interesse wederzijds is…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.