Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam volgt Ron Jans op bij FC Cincinnati

Ron Jans stapte gisteren op als trainer van FC Cincinnati. Hij was in opspraak geraakt vanwege een racistisch incident. Het nieuwe seizoen in de MLS staat op het punt van beginnen en volgens het medium TMW gaat Jaap Stam die vacante positie mogelijk invullen.

De spelersvakbond van de MLS kwam gisteren met een verklaring op de proppen over Jans: “Het verhaal dat hij een songtekst zou hebben meegezongen compleet niet waar, ondanks zijn recente beweringen. Ook het verhaal dat er een klacht zou zijn ingediend door een speler in het bijzonder. Deze bewuste leugens hebben de sfeer vergiftigd.”

De 61-jarige coach reageert vandaag: “Ik ben dan benieuwd wat ik wél heb gedaan. Als ze dingen niet geloven, wat moet je dan? Daar heb ik zelf ook het antwoord niet op. Bij de spelersvakbond had ik ook het gevoel dat ze hierop uit waren. Als zij dat vinden, dan is daar moeilijk iets tegenin te brengen. Het enige wat je kan hopen, is dat alles dan maar bij de feiten wordt gehouden. Maar volgens mij verschillen wij over de feiten dan van mening.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.