Voetbal4u.com

Duitsland ‘Haaland heeft de potentie van Cristiano Ronaldo’

Er staat geen maat op Erling Haaland. Gisteren was de spits van Dortmund weer tweemaal trefzeker. Nu in de Champions league tegen Paris Saint-Germain. Volgens Wim Kieft heeft de spits een enorm potentieel.

“Hij heeft enorme power. Hij is natuurlijk groot en als je groot bent, ben je vaak ook wat locher in je bewegingen. Hij is ongelooflijk snel”, aldus Wim Kieft bij Veronica Inside. De markante Johan Derksen vindt Haaland een ‘anti-held’, vanwege zijn postuur. “Maar daardoor heb je ook weer een zwak voor hem. En het is ook geen toeval, want hij schopt ze er iedere wedstrijd is. Het is een fenomeen.”

“Soms denk je: als zo’n spits bij een club komt en hij maakt een paar goals is het vertrouwen daar, maar bij hem hoef je er niet aan te twijfelen of het een toevalstreffer is”, stelt Kieft. “Hij heeft het hiervoor, bij zijn vorige club, ook al gedaan. Hij heeft de potentie van Ronaldo van een paar jaar terug, de power en snelheid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.