Voetbal4u.com

Eredivisie Topclubs geattendeerd op Eredivisie-sensatie: “Past bij Ajax, Feyenoord en PSV”

Analist Hans Kraay jr is onder de indruk van het spel van Mike Trésor Ndayishimiye. De speler van Willem II is één van de smaakmakers dit seizoen in de Eredivisie. Volgens hem kan van prima aan de slag gaan bij een Nederlandse topclub.

“Ik denk dat hij zowel bij Ajax, die een ‘tien’ nodig hebben, als bij Feyenoord en PSV past”, opent Kraay in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. “Ik kan me bijna niet aan de indruk onttrekken dat je heel weinig risico neemt als je hem voor een miljoen of drie koopt. Ik zou hem meteen halen.”

Kraay vervolgt: “Hij is een van de weinige spelers die, als hij heel kort gedekt wordt, kan voelen waar ze zijn. Hij kan in de dekking wegdraaien met zijn linker- en rechterbeen, heeft een vies schot en is behendig. Het enige wat hij meer moet doen, is goals maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.