Voetbal4u.com

Spanje ‘WhatsApp-groep FC Barcelona ontploft na bizarre ontdekking’

Het is onrustig op het moment bij Barcelona. Eerder was er al een incident tussen Lionel Messi en TD Eric Abidal en ook de clubpresident zou betrokken zijn bij een opmerkelijk incident.

Naar verluidt heeft de grootmacht een bedrijf in de arm genomen om bepaalde personen te beschadigen, waaronder Messi en Gerard Piqué. Op die manier zouden Bartomeu en co. de eigen reputatie overeind willen houden. Na het uitlekken van dit nieuws staan de verhoudingen echter op scherp.

Volgens AS ontplofte de WhatsApp-groep van Barcelona toen dit nieuws op straat kwak te liggen. Het Spaanse medium bericht over ‘ongeloof en scepticisme’binnen de spelersgroep. De spelers zouden het niet kunnen geloven dat er vlak voor een cruciale periode, met onder meer een tweeluik in de Champions League en El Clásico in aantocht, zoiets gaande is.

Bartomeu heeft toegegeven dat Barcelona samenwerkt met I3 Ventures, maar weerspreekt dat de clubleiding bommetjes heeft gedropt. Om die reden wil hij zo snel mogelijk in gesprek met Messi en Piqué, zo weet El Mundo Deportivo. Het is echter maar de vraag hoe beide oudgedienden hierop reageren gezien het feit dat de sfeer al langer om de snijden is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.