Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi maakt toekomstplannen duidelijk

Lionel Messi wordt de laatste tijd steeds vaker in verband gebracht met andere clubs. De Argentijnse superster lijkt het niet meer zo naar zin te hebben bij FC Barcelona en zou daarom willen vertrekken.

Daar is echter weinig van waar, zo stelt Messi in een interview met Mundo Deportivo. “Ik heb vaak de kans gehad om de club te verlaten. Veel clubs hebben interesse getoond en sommige clubs waren bereid om mijn afkoopsom te betalen. Maar ik heb er nooit aan gedacht om te vertrekken en dat doe ik nog steeds niet.”

Messi sprak wél regelmatig met de clubleiding. “Ik heb vaak aangegeven dat ik wil dat de club er goed voorstaat, dat de fans gelukkig zijn en dat we kanshebbers blijven voor de grote prijzen. Ik wil nog een Champions League winnen en ik wil landstitels blijven pakken.”

“Mensen maken zich zorgen en dat is logisch, na alles wat er is gebeurd”, gaat Messi verder. “De ploeg speelt niet goed. In de competitie gaat het op en neer. Wij zijn wisselvallig en Real Madrid is dat ook. Er worden veel punten gemorst. Ik denk dat we tot het einde zullen meedoen om de titel. De strijd is nog niet voorbij na El Clásico, wat er ook gebeurt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.