Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona verwacht korting op zomerse Ajax-transfer’

FC Barcelona wil zich in de zomer weer bij Ajax gaan melden voor een nieuwe aankoop. Ze hebben doelman Andre Onana in het vizier maar willen zeker niet de hoofdprijs voor hem gaan betalen.

De werkgever van onder meer Frenkie de Jong en Lionel Messi was in een eerder stadium al concreet voor de goalie van de Amsterdammers, maar die achtte het toentertijd slimmer om nog eventjes actief te blijven in de Johan Cruijff ArenA. Aan het einde van het seizoen is het vermoedelijk wél tijd voor een transfer naar de Europese top, en Barça staat volgens het dagblad Sport al weer te springen.

De transferwaarde van Onana wordt geschat op 45 miljoen euro, maar naar verluidt verwacht de huidige nummer twee van de Primera División wat korting vanwege de goede relatie met Ajax: in het Camp Nou-stadion vindt men 40 miljoen euro wel een mooie prijs. Op die manier zou de international van Kameroen door directeur spelerszaken Marc Overmars bedankt kunnen worden voor bewezen diensten.

Het zou natuurlijk wel gek zijn als Onana daadwerkelijk naar Catalonië vertrekt. Barça beschikt immers over Marc-André ter Stegen, die pas 27 jaar oud is en dus nog wel wat jaartjes mee kan. De huidige Ajax-goalie zou in Spanje genoegen moeten nemen met een plekje op de bank.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.