Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen haalt uit naar Ajax: ‘”Dat zijn gewoon miskopen”

Johan Derksen is kritisch op de clubleiding van Ajax. Volgens hem is het ze niet gelukt om de kwaliteit van het team op peil te houden dit seizoen. Ondanks de hoge investeringen is het spel de laatste maanden zeer pover.

“Het aankoopbeleid van Ajax heeft gefaald”, zo laat Derksen weten in Veronica Inside. “Martínez is verantwoordelijk voor de vroege goal en voor de rest heeft hij ballen naar voren gepeerd die niet aankwamen. Ze moeten stoppen met jongens in de breedte van de selectie te kopen. Alles wat ze er dit jaar bijgehaald hebben, zijn investeringen in de breedte.”

Carel Eiting en Ryan Gravenberch stonden tegen Getafe in de basis, waar Razvan Marin en Edson Álvarez op de bank zaten. Derksen: “Dat zijn gewoon miskopen. Waarom zou je anders jeugdspelers opstellen als je twee goede, ervaren jongens op de bank hebt zitten?”

René van der Gijp ziet het zwaar in voor Ajax. “Het wordt voor Ajax, als ze er nog twee of drie kwijtraken, ongelooflijk moeilijk om een aardig team bij elkaar te krijgen. Iedereen weet dat ze geld hebben, dus ze moeten overal de hoofdprijs voor betalen. Dat is ook logisch, want dat vragen ze zelf ook.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.