Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolas Tagliafico gaat voor vier jaar tekenen bij Spaanse grootmacht’

Nicolas Tagliafico kan deze zomer een prachtige transfer gaan maken. Volgens het medium MUNDIARIO wil FC Barcelona hem namelijk komende zomer gaan overnemen van Ajax.

Journalist Manolo Portillo schrijft zelfs dat er al contacten zijn gelegd met de Amsterdammers. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving ligt de transfersom hoger dan 25 miljoen euro: zo’n veertig miljoen euro is vereist voor een deal.

Tagliafico heeft al duidelijkheid gekregen vanuit Amsterdam én Barcelona. Ajax wil medewerking verlenen aan een vertrek van de Argentijn, die in Camp Nou als stand-in moet fungeren voor Jordi Alba. Daar staat een vierjarig contract tegenover.

Tagliafico zou diens management al opdracht hebben gegeven om deze deal zo snel mogelijk af te ronden. Ajax beloofde hem voor komende zomer al eerder medewerking, waardoor alle seinen op groen lijken te staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.