Voetbal4u.com

Italië ‘Italiaanse krant voorspelt slecht nieuws voor Matthijs de Ligt’

De positie van Matthijs de Ligt bij Juventus is op het moment nogal onduidelijk. Midweeks in de Champions League stond hij nog in de basis tegen Olympique Lyon maar in de topper tegen Internazionale van het weekend wacht hem een plek op de reservebank.

La Gazzetta dello Sport is er helemaal zeker van: De Ligt is zijn basisplaats kwijt voor een van de meest belangrijke duels van het seizoen. Trainer Maurizio Sarri kiest voor het vertrouwde duo Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini. Laatstgenoemde is net weer terug van een zware knieblessure, maar geniet in deze topper dus het vertrouwen.

Mocht bondscoach Ronald Koeman naast de Eredivisie-toppers en El Clásico dit weekend ruimte zien om af te stemmen op de Italiaanse competitietopper, dan krijgt hij waarschijnlijk toch een international te zien. Stefan de Vrij zal bij Inter normaal gesproken gewoon in de basiself staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.