Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ernst Faber kiest voor deze elf PSV’ers in kraker met Feyenoord’

Zondag staat de kraker tussen PSV en Feyenoord op het programma. PSV-trainer Ernst Faber weet al welke spelers hij de wei in gaat sturen. Hij houdt namelijk vast aan zijn winnende formatie van de laatste weken.

De trainer heeft dus géén wijzigingen in petto. Er was recentelijk wel wat discussie over Daniel Schwaab na zijn fout in Arnhem, maar mede dankzij de 1-3 overwinning op Vitesse heeft dat geen gevolgen. Hij vormt opnieuw een duo met Nick Viergever.

Jorrit Hendrix is fit genoeg bevonden om te starten bij PSV, waar middenvelder Ryan Thomas opnieuw rond Sam Lammers zal moeten spelen. Mohamed Ihattaren en Cody Gakpo maken de aanval compleet, aldus het Algemeen Dagblad.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodríguez; Rosario, Thomas, Hendrix; Ihattaren, Lammers, Gakpo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.