Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid hakt knoop door voor Donny van de Beek na Getafe-tweeluik’

Ook Real Madrid heeft de vreselijke wedstrijden van Ajax tegen Getafe gezien. De Amsterdammers werden na een tweeluik door de Spaanse ploeg die er alles aan deed om het spel te ontregelen. De Koninklijke heeft interesse in Donny van de Beek en hebben nu een conclusie over hem getrokken.

Volgens Defensa Central ligt er in principe een akkoord tussen clubs en Van de Beek. De Spaanse grootmacht heeft de deal echter nog altijd niet weten te bekrachtigen. Blijkbaar is er nog twijfel, zeker omdat de Oranje-international serieus in de gaten werd gehouden tijdens de duels met Getafe.

In de Spaanse hoofdstad is men tot de conclusie gekomen dat Van de Beek bepaalde aspecten moet verbeteren, maar ze zien voldoende potentie om de deal door te zetten. Wel zal de middenvelder worden aangesproken op zijn gedrag. Zo liet hij zich door Getafe nadrukkelijk verleiden tot emotionele acties, onder meer aan het adres van de arbitrage.

Van de Beek zal dit soort tegenstanders moeten accepteren wil hij slagen in Madrid. Vanwege zijn leeftijd wil Real Madrid de zomertransfer ter waarde van 55 tot zestig miljoen euro afronden, waardoor clubs als Manchester United en Juventus misgrijpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.