Voetbal4u.com

Matthijs de Ligt: “Natuurlijk heeft me dat wel heel veel pijn gedaan”

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Afgelopen maand overleed Barry Hulshoff op 73-jarige leeftijd. Matthijs de Ligt laat zich nu uit over zijn mentor. “Ik ben altijd heel goed met Barry geweest”, vertelt De Ligt aan Ziggo Sport. “Ik wist dat het de laatste maanden minder met hem ging, al was dat niet algemeen bekend. Maar ik wist dat wel. We hadden nog steeds contact. Dat werd wel minder, omdat het met hem ook steeds slechter ging. Natuurlijk heeft me dat wel heel veel pijn gedaan. Maar het was wel te verwachten.”

De Ligt sprak met Hulshoff ook vaak over zijn toekomst, waaronder de beslissing om voor Juventus te kiezen. “We hadden het over de keuzes, wat de voors en tegens waren. Daar heeft hij zeker wel een rol in gespeeld.” Juist de Italiaanse topclub maakte een speciale emotie los.

De centrale verdediger legt uit: “Ik vroeg toen ik zestien was aan hem of hij bij Ajax ooit de kans had om naar een andere club te gaan. ‘Ik kon ooit naar Juventus, maar de grenzen waren toen nog niet open’, zei hij. Daar baalde hij wel van. Dat ik nu bij Juventus speel en dat hem dat nooit gelukt is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *