Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-directie moet nu ingrijpen: ‘Op deze manier wordt Ajax geen kampioen’

Het seizoen dreigt voor Ajax uit te lopen op een fiasco. Eerder was er al de uitschakeling in de Europa League en gisteren werden ze ook uit de Beker geknikkerd door FC Utrecht. Clubwatcher Mike Verweij vindt dat er snel iets moet veranderen anders dreigt het mislopen van het kampioenschap ook nog.

Verweij geeft aan dat veel trainers in een dergelijke situatie zwaar onder vuur waren gekomen, maar Ten Hag heeft vorig seizoen veel krediet opgebouwd. “Ten Hag heeft na de halve finale van vorig jaar in de Champions League en ook in de dubbel enorm veel krediet”, aldus Verweij. “Dat had hij ook bij de supporters. Ik moet zeggen: dat is hij heel snel aan het kwijtraken. Het is een heel moeilijke beslissing voor de directie, want zij zijn ook ontzettend dankbaar voor het weer op de kaart zetten van Ajax in Europa.”

“Op een gegeven moment moet er wel een beslissing genomen worden: vertrouw je Ten Hag de titelrace nog toe? Het landskampioenschap is 40 miljoen euro waard. Er is een rechtstreekse plaats te verdienen in de groepsfase van de Champions League. Daar zullen ze een ei over moeten leggen, want als het op deze manier doorgaat wordt Ajax geen kampioen”, sluit Verweij af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.