Voetbal4u.com

BREAKING: Juventus-verdediger heeft het coronavirus

Juventus heeft zojuist bekendgemaakt dat Daniele Rugani besmet is geraakt met het coronavirus. Hij is de eerste speler van De Oude Dame die positief is getest.

De centrale verdediger blijft voorlopig in quarantaine, zoals iedereen dat moet die het virus heeft. In Italië mochten de mensen al niet meer naar buiten zonder goede reden. Premier Giuseppe Conte maakte eerder op woensdag bekend dat alleen apotheken en supermarkten open mogen blijven. De rest moet dicht. In Italië zijn inmiddels bijna 13.000 mensen die het coronavirus hebben.

‘Juventus neemt momenteel alle procedureregels in acht. Dat houdt ook in dat er nagegaan wordt wie er contact met hem hebben gehad’, schrijft Juventus op de clubsite. Eerder deze week werd bekend dat de Serie A en alle andere sportevenementen in ieder geval tot 3 april werden afgelast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *