Voetbal4u.com

Eredivisie Joel Veltman meldt zich weer op het trainingsveld van Ajax

Ajax-verdediger Joel Veltman heeft weer zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Ajax. De 28-jarige routinier was er een maand uit vanwege een blessure.

Op maandag 10 februari meldde Ajax dat Veltman een operatie moest ondergaan en dat hij ‘ongeveer twee maanden’ buitenspel zou staan. Eén maand en één dag later is de Noord-Hollander dus weer op het trainingsveld te bewonderen: wanneer hij de groepstraining weer kan hervatten en wanneer hij weer wedstrijden kan spelen, zal nog moeten blijken.

De ziekenboeg van Ajax is na de winterstop aardig volgestroomd. Telegraaf-journalist Mike Verweij liet al weten dat de al langer afwezige David Neres waarschijnlijk pas in april weer kan spelen. Ook Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad en Ryan Babel kampen met fysieke ongemakken. Mazraoui lijkt echter op korte termijn weer zijn rentree te kunnen maken namens de Amsterdammers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *