Voetbal4u.com

‘Feyenoord houdt doorgebroken middenvelder uit Belgie in de gaten’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord heeft haar ogen gericht op Aster Vranckx. Een pas 17-jarige middenvelder van KV Mechelen. Dit weet Het Gazet van Antwerpen te melden.

Scouts van de Rotterdamse club zouden al een paar keer zijn ‘afgezakt’ naar België om Vranckx te bekijken. Inmiddels liggen er meerdere positieve rapporten op de burelen van De Kuip. Naast Feyenoord schijnen ook Juventus, AC Milan, Manchester City en Bayern München in de race te zijn.

Het is echter nog maar de vraag of het deze zomer al tot een transfer gaat komen. Vranckx heeft zelf herhaaldelijk aangegeven dat hij eerst rustig wil doorgroeien in Mechelen, voordat hij een nieuwe uitdaging aangaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *