Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Noa Lang hoopt zaterdag opnieuw een hattrick te kunnen maken’

Noa Lang heeft zin in de wedstrijd tegen Ajax van aankomende zaterdag. De huurling van de Amsterdammers speelt sinds de winter voor FC Twente waar hij eerder nog een hattrick tegen scoorde.

“Het is wel gek, moet ik zeggen”, zegt de dribbelaar tegen FOX Sports over het weerzien met Ajax. “Het is een tijdje geleden dat ik tegen Ajax heb gespeeld. De laatste keer was in de C-tjes met Feyenoord. Nu met Twente… Ik kijk er wel naar uit.”

In de eerste editie van FC Twente – Ajax dit seizoen tekende Lang voor een hattrick. Hij wordt er nog vaak aan herinnerd. “Ja, de hele tijd dat ik hier ben wel.” Met een lach: “Ik heb wat goed te maken met de Twente-supporters. Ik hoop natuurlijk zondag weer een hattrick te maken. Ik doe mijn best. Moeilijk? Ja, vooral ook omdat ik de laatste tijd heel veel kansen mis.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.