Voetbal4u.com

‘Feyenoord krijgt erg slecht nieuws te horen over Nicolai Jorgensen’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

In 2017 kon Nicolai Jorgensen voor 17 miljoen euro de overstap maken naar de Premier League maar de toenmalige TD van de Feyenoord Martin van Geel stak daar toen een stokje voor. Nu drie jaar later is zijn transferwaarde totaal verdampt.

De website Transfermarkt.nl schrijft in een analyse over de nieuwe marktwaardes: “Ook de vrije val van Nicolai Jörgensen gaat maar door. De voormalige topscorer van de Eredivisie komt de laatste tijd amper aan spelen toe door blessures en zakt opnieuw in waarde. Ooit was de Deen 15 miljoen euro waard, maar na een nieuwe afwaardering van twee miljoen is daar nu nog maar 4,5 miljoen euro van over.”

Het medium weet: “Tel daar de prestaties van aankoop Robert Bozenik (die overigens zelf steeg van 2 naar 3,5 miljoen euro) bij op en de toekomst van Jörgensen ziet er niet erg rooskleurig uit. De tijd dat clubs als Newcastle United 17 miljoen voor hem willen betalen, lijkt definitief voorbij. Rick Karsdorp ziet zijn waarde overigens ook flink dalen. De van AS Roma-gehuurde rechtsback moet drie miljoen euro inleveren en is nu nog maar 4 miljoen waard.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *