Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona verrast vriend en vijand met Eredivisie-transfer’

Als we het Spaanse medium Don balon mogen geloven dan heeft FC Barcelona een speler van AZ in het vizier. Het gaat om Teun Koopmeiners die aanvoerders is van de Alkmaarse club. Men verwacht dat AZ voor zo’n twintig miljoen euro akkoord zal gaan.

Koopmeiners maakt een uitstekend seizoen door bij AZ. Het Spaanse medium roemt hem om zijn multifunctionaliteit, zijn fysieke kracht, techniek en spelvisie. Zijn rendement, mede te danken aan zijn overtuigende strafschoppen, worden natuurlijk ook aangehaald.

Het is onduidelijk of Barcelona daadwerkelijk een bod gaat neerleggen bij AZ. Koopmeiners zal misschien niet bovenaan het lijstje staan gezien zijn achtergrond, maar mogelijk lonkt er in 2020 dus inderdaad een droomtransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.