Voetbal4u.com

Eredivisie Derksen pakt Overmars aan: “Jij bent bang dat AZ kampioen wordt”

Analist Johan Derksen ergert zich aan de opstelling van Ajax-directeur Marc Overmars. Laatstgenoemde pleit voor het stopzetten van de competitie.

“Ik dacht: ‘Eindelijk iemand met een eigen mening en karakter'”, opent Derksen in Veronica Inside. “Toen dacht ik er even over na en dacht ik: wacht eens even Marc, natuurlijk ben jij gebaat bij het stoppen van de competitie. Ajax draait voor geen meter, dadelijk wordt de competitie hervat en is Ziyech er niet meer bij. Jij bent bang dat AZ kampioen wordt en daarom wil je nu stoppen met de competitie.”

Derksen vervolgt: “Ze hebben nu een beter doelgemiddelde dan AZ en daar ontlenen ze dan uit dat ze bovenaan staan. Het is ook niet verrassend dat RKC, ADO en Fortuna Sittard het ermee eens zijn, want zij degraderen dan niet. Het zijn allemaal eigen belangetjes en die worden gebracht op een manier van: we moeten fatsoenlijk zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.