Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus gaat akkoord met 70 miljoen voor Matthijs de Ligt’

Afgelopen zomer maakte Matthijs de Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. Er werd een transfersom voor hem betaald van maar liefst 75  miljoen euro. De mandekker kende hierop een wisselend seizoen met pieken en dalen. Er doen nu echter hardnekkige geruchten de ronde dat De Oude Dame niet onwelwillend tegenover een verkoop zou staan.

Vanuit allerlei hoeken en gaten wordt deze berichtgeving tegengesproken, maar de Spaanse, Italiaanse en Engelse roddelmedia zijn behoorlijk volhardend. Don Balón weet nu bijvoorbeeld te melden dat de nummer één van de Serie A geen ‘nee’ zou zeggen tegen een bod van 70 miljoen euro.

Real Madrid zou in de markt zijn voor de voormalige aanvoerder van Ajax, maar naar verluidt bereidt Manchester United óók al een bod voor. De Red Devils zouden denken aan een ruildeal waarbij Paul Pogba naar Turijn vertrekt.

Keje Molenaar, de schoonvader van De Ligt, liet eerder nog weten: “Het zijn simpelweg geruchten en that’s it. Meer is het niet. Matthijs heeft geen spijt van zijn keuze voor Juventus. Hij en Annekee (vriendin De Ligt, dochter Molenaar, red.) voelen zich erg op hun gemak in Turijn en wellicht blijven ze voorlopig nog wel in Italië.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.