Voetbal4u.com

Duitsland ‘Sergino Dest naar Bayern Munchen onder deze voorwaarde’

Ajax en Bayern Munchen waren dichtbij een akkoord over de transfer van Sergino Dest maar toen kwam de coronacris. De situatie ligt hierdoor weer helemaal anders.

In Nederland voldoet FOX Sports aan zijn betalingsverplichtingen, maar in Duitsland werkt dat anders. De Bundesliga-clubs krijgen pas hun televisiegelden als de competitie uitgespeeld wordt en die ligt op dit moment natuurlijk stil door het virus. Wordt de Bundesliga stopgezet, dan loopt Bayern een gigantisch bedrag mis en zal men bij Der Rekordmeister keuzes moeten maken. Vermoedelijk zal de grootmacht zich in dat geval koest houden op de transfermarkt.

Wordt de competitie wél uitgespeeld, dan ligt het voor de hand dat Dest in de zomer naar Beieren transfereert. Ajax wil 30 miljoen euro hebben voor zijn vleugelverdediger, maar tegen 25 miljoen euro zeggen de Amsterdammers vermoedelijk geen ‘nee’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.