Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester City wil Ajax van 17-jarig pareltje beroven’

Manchester City heeft haar pijlen gericht op een jeugdspeler van Ajax. Het gaat om de aanvaller Sontje Hansen. Volgens het medium The Guardian zouden scouts van de Engelse grootmacht hem meerdere malen hebben bekeken en zijn overtuigt.

Het contract van de Ajacied loopt in de zomer van 2021 af, maar de kans is groot dat Ajax zijn contract wil verlengen na zijn achttiende verjaardag op 17 mei.

De Britse kwaliteitskrant schat diens waarde op 6,8 miljoen euro. Het is niet duidelijk of Ajax al een prijskaartje om zijn nek heeft gehangen, maar duidelijk is dat City al begonnen is met doorselecteren. Het contract van Sergio Agüero loopt nog maar een jaar door en Leroy Sané wil mogelijk vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.