Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax versterkt zich met talent van Sparta

Ajax heeft een talentvolle jeugdspeler van Sparta overgenomen. Het gaat om de 14-jarige Dies Janse. Hij stroomt in bij Ajax O15.Dat melden PZC en BN De Stem.

Janse bevestigt het nieuws op Instagram. ‘Sparta bedankt voor deze twee mooie seizoenen. Aankomend seizoen ga ik spelen voor Ajax’, schrijft hij. Janse speelde in de jeugd van VV Kloetinge en JVOZ waarna hij de overstap maakte naar Sparta.

De jonge verdediger liep het afgelopen seizoen al twee keer stage bij Ajax: in november en maart. Daarin wist Janse indruk te maken en uiteindelijk besloot Ajax hem een plek in de jeugdopleiding aan te bieden.

Janse werd in maart ook uitgenodigd voor een tweedaagste stage met Oranje O14. Hij moest zich op 16 maart melden in Zeist, maar door de coronacrisis ging dat niet door. Het was de bedoeling dat er op 16 maart een training werd afgewerkt en een dag later een wedstrijd werd gespeeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.