Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat vanwege de coronacrisis wat rustiger zaken doen’

Analist Hans Kraay Jr. denkt dat Ajax het de komende zomer wat rustiger aan gaat doen op de transfermarkt. En daarom zou wel eens de grote talenten Micky van de Ven (FC Volendam) en Jan Paul van Hecke (NAC Breda) kunnen laten lopen.

De bovengenoemde televisiepersoonlijkheid zegt in de uitzending van Veronica Inside: “Ik denk dat Ajax wel eventjes voorzichtig zal zijn met het halen van spelers als Van de Ven en Van Hecke, want die hebben Kik Pierie en Lisandro Magallán voor 12 miljoen euro gekocht.”

Johan Derksen haakt in: “Perr Schuurs zie ik er dan nog wel komen.” René van der Gijp laat een ander geluid horen. De oud-voetballer denkt dat Ajax het financieel gezien dusdanig goed voor elkaar heeft dat de club zich best een misstap kan veroorloven: “Ajax heeft het geld om spelers als Pierie en Kjell Scherpen te halen. Als er vervolgens ééntje doorbreekt, is het al oké.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.