Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV krijgt concurrentie van Bordeaux in strijd om Groningen-speler’

Er is grote interesse voor Groningen-speler Azor Matusiwa. PSV is in hem geinteresseerd maar hebben de nodige concurrentie voor hem. Eerder werden PSV, Stade de Reims en FC Augsburg al gelinkt aan de middenvelder van FC Groningen, en nu zou ook Girondins de Bordeaux zijn oog hebben laten vallen op hem.

De club uit de Franse wijnstreek aast naar verluidt op een bescheiden transfersom, maar stelt FC Groningen wel een aanzienlijk doorverkooppercentage in het vooruitzicht.

De massale belangstelling voor Matusiwa werd ongeveer anderhalve week geleden voor het eerst aan het licht gebracht door Manu Lonjon, een doorgaans betrouwbare journalist van de Franse tak van Eurosport.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.