Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil volgende week transfer van Bryan Linssen afronden’

Feyenoord hoopt volgende week de transfer van Bryan Linssen te kunnen afronden. Hij kan namelijk transfervrij vertrekken bij Vitesse nu zijn contract afloopt.

Donderdag was het gat tussen vraag en aanbod nog te groot. De aanvoerder van Vitesse van afgelopen seizoen kan zich ook financieel onafhankelijk gaan spelen in het buitenland, maar zijn voorkeur is een vertrek naar Feyenoord.

Technisch directeur Frank Arnesen hoopt daarnaast dat het volgend seizoen ook kan beschikken over Leroy Fer. De middenvelder zal dan wel akkoord moeten gaan met een iets lager salaris dan afgelopen seizoen. Ook met Eric Botteghin wordt gesproken over een nieuw contract voor een lager salaris, terwijl Advocaat ook weer wil beschikken over Edgar Miguel Ié.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.