Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Miljardairs uit het Midden-Oosten dromen van Ajax-transfer’

De kans is groot dat Newcastle United op korte termijn wordt overgenomen door de investeringsmaatschappij PIF dat goed is voor 300 miljard dollar. En dat zou betekenen dat er een groot transferbudget beschikbaar komt voor de Engelse club.

Yasir Al-Rumayyan wordt vervolgens voorzitter op St. James’ Park en volgens de krant de The Shields Gazette droomt deze rijkaard nu al van de komst van Van de Beek.

Er zouden zelfs al contacten liggen met zaakwaarnemer Guido Albers van de middenvelder. Het standpunt van Ajax is in ieder geval duidelijk, er ligt namelijk een afspraak op tafel met de international van het Nederlands elftal. Wordt het juiste bedrag geboden, dan laat directeur voetbalzaken Marc Overmars hem gaan. Naar verluidt gaat het om 55 miljoen euro.

En Newcastle United ligt dus op poleposition om met de Ajacied aan de slag te gaan, aldus het bovengenoemde dagblad. Dat zou betekenen dat Real Madrid en Manchester United achter het net vissen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *