Voetbal4u.com

Eredivisie Renato Tapia: ‘Feyenoord wil me contract niet verlengen’

Renato Tapia is snel een vrije speler. Feyenoord heeft namelijk besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. Dit weet de speler te melden tegenover het Peruviaanse medium Radio Ovacion.

Tapia was eerder in beeld bij Cruz Azul in Mexico. “Dat zou leuk zijn geweest, maar de omstandigheden waren voor mij op dat moment niet goed”, zo geeft hij aan. “Ik zou graag willen dat het op een dag weer mogelijk wordt en ik dank de mensen van Cruz Azul die mij benaderd hadden. Destijds was het echter het beste om hier te blijven en was het de beste keuze.”

Ook het Argentijnse Boca Juniors had interesse. “Toen ik speelde in Bombonera was heel spectaculair. Ik was erg enthousiast over Boca Juniors, maar het was niet het juiste moment om te vertrekken”, zegt hij daarover.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.