Voetbal4u.com

Eredivisie Ibrahim Afellay vertrekt bij PSV

Ibrahim Afellay vertrekt bij PSV. Vorig seizoen werd hij binnengehaald bij de Eindhovenaren maar een succes werd het niet. Volgens het AD zouden beiden partijen tot dit besluit zijn gekomen.

Afellay voelt zich echter fit genoeg om weer op het veld een rol van betekenis te gaan spelen en ziet dit niet gebeuren in het elftal van PSV. Daarom heeft hij besloten zijn eenjarige contract niet te verlengen en zijn toekomst ergens anders te zoeken.

De Nederlandse International speelde tussen 2004 en 2011 elf jaar in het eerste elftal van de Eindhovenaren, waarna hij een transfer verdiende naar Barcelona. Na omzwervingen bij Schalke 04, Olympiakos en Stoke City kwam hij vorig jaar terug op het oude nest.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.