Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Karim el Ahmadi keert terug naar de Nederlandse Eredivisie’

Het zou goed kunnen dat Karim El Ahmadi deze zomer terugkeert in de Nederlandse Eredivisie. De middenvelder zou openstaan voor een vertrek uit Saoedi-Arabie en zou open staan voor een terugkeer naar Nederland.

FC Twente is één van de clubs die kans maakt op zijn handtekening. El Ahmadi doorliep een groot deel van de jeugdopleiding bij FC Twente. In de zomer van 2008 werd hij verkcoht aan Feyenoord, om in de zomer van 2012 te verkassen naar Aston Villa. Tussentijds werd hij voor een half jaar verhuurd aan Al-Ahli, uit de Verenigde Arabische Emiraten. In 2014 keerde El Ahmadi terug bij Feyenoord. Met een landstitel aldaar op zak, tekende hij in juli 2018 bij Ittihad in Saoedi-Arabië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.