Voetbal4u.com

Eredivisie ‘ADO Den Haag haalt aanvoerder van FC Twente na veertien jaar weg’

Volgens de Telegraaf gaat Peet Bijen deze zomer FC Twente verruilen voor een dienstverband bij ADO Den Haag. De verdediger speelde al sinds zijn elfde bij de Tukkers.

Zijn contract bij de club uit Enschede loopt deze zomer af. Ondanks dat hij nog in gesprek moest met de nieuwe technisch directeur Jan Streuer, wist Bijen volgens De Telegraaf al dat hij ‘flink’ moest inleveren bij het aangaan van een nieuwe verbintenis. ADO ziet daardoor kans zich te versterken met de verdediger, die bij afwezigheid van Wout Brama de aanvoerdersband droeg.

Bijen speelde 132 competitiewedstrijden in het eerste elftal van Twente. De verdediger maakte op 24 april 2015 zijn debuut in het eerste bij de thuiswedstrijd tegen PSV (5-0) nederlaag. ADO stond vorig seizoen op de zeventiende plaats toen de competitie werd afgebroken vanwege de coronacrisis. De KNVB besloot echter dat er dit jaar geen clubs degraderen uit de Eredivisie. Aleksandar Rankovic is de nieuwe trainer in Den Haag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.