Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech volgend jaar ploeggenoot van Cristiano Ronaldo’

Chelsea zil deze zomer gaan stunten met de komst van de Portugese wereldster Cristiano Ronaldo. Dit weet het Spaanse medium Fichajes te melden.

Bij de Blues zijn ze nog op zoek naar offensieve versterking en Jorge Mendes, de bekende makelaar van de Portugese superster, zou Roman Abramovich overtuigd hebben om een bod van 120 miljoen euro neer te leggen bij Juventus. De Italiaanse kampioen zou het geld wel kunnen gebruiken en zou daarom akkoord gaan met een dergelijke aanbieding.

Ronaldo ligt nog tot 2022 onder contract in Turijn, waar hij sinds 2018 speelt. De 35-jarige Portugees zou in het geval van een transfer terugkeren naar de Premier League, waar hij van 2003 tot 2009 al uitkwam voor Manchester United. Tussendoor speelde hij uiteraard nog negen jaar voor Real Madrid. Bij Chelsea kan hij samen komen te spelen met Hakim Ziyech, die al voor 40 miljoen euro overstapte van Ajax naar Londen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.