Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus krijg grote ruildeal aangeboden met Matthijs de Ligt’

FC Barcelona heeft nog altijd een oogje op Matthijs de Ligt. Dit weet het medium Don Balon te melden. De mandekker maakte afgelopen zomer voor maar liefst 75 miljoen euro de overstap van Ajax naar Juventus.

Gerard Piqué begint op leeftijd te raken en Clément Lenglet en Samuel Umtiti kunnen de kar niet trekken bij de Catalanen. Voorzitter Josep Maria Bartomeu zou daarom een poging willen wagen in Turijn om De Ligt alsnog naar het Camp Nou-stadion te halen. Juventus betaalde een jaartje geleden echter dik 80 miljoen euro voor de stopper, en dat was én is gewoonweg een brug te ver voor Barça.

De nummer één van de Primera División zou De Oude Dame daarom een gigantische ruildeal aan willen bieden, waarbij meerdere spelers naar het Allianz Stadium vertrekken. Arthur Melo is een van de namen die genoemd worden, maar ook Nélson Semedo zou er goed opstaan bij Juventus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.