Voetbal4u.com

‘Wilfred Genee overweegt te stoppen met Veronica Inside’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Wilfred Genee de presentator van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside ligt zwaar onder vuur. Hij overweegt nu zelfs om het programma te stoppen.

Genee richt zich op werkzaamheden waar hij veel plezier uit haalt en VI voldoet daar momenteel niet aan. “Het plezier moet wel blijven natuurlijk. Dat is een van de belangrijkste criteria. En als je geen plezier meer hebt met elkaar, dan moet je erover nadenken”, vertelde de presentator bij BNR.

Zijn toekomst is dus onzeker. “Dat is de vraag die we ons moeten stellen: is er nog plezier?” Genee steekt de hand in eigen boezem. “Ik denk dat ik nu even contemplatie en zelfreflectie moet toepassen: wat is mijn rol in alles wat er gebeurd is, wat is er precies gebeurd en hoe is het tot stand gekomen? Ik denk dat ik dat in deze periode niet kan beantwoorden.”

Genee benadrukt dat ook zijn tafelgenoten een grote rol spelen. “Het is een factor van drie personen, die alle drie kunnen bepalen wat ze willen erover. Maar het is voor mij in eerste instantie belangrijk hoe ik er zelf in sta.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *