Voetbal4u.com

‘Atalanta Bergamo meldt zich met zak met miljoenen bij Ajax’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Naast het Franse Lille heeft nu ook Atalanta Bergamo zich gemeld bij Ajax voor Sven Botman. Volgens de Italiaanse media heeft de werkgever van onder meer Marten de Roon en Hans Hateboer alleszins concrete interesse om de talentvolle verdediger in te lijven.

De huidige nummer vier van de Serie A zou zelfs 10 miljoen euro willen betalen voor zijn handtekening, nóg meer dan Lille.

In het afgelopen seizoen speelde Botman op huurbasis voor sc Heerenveen en dat deed hij dusdanig goed dat hij eigenlijk een kans zou krijgen van oefenmeester Erik ten Hag. Een verkoop zou natuurlijk alles veranderen. Valentijn Driessen zei gisteren over de stopper: “Het ligt misschien aan mij, maar in de samenvattingen van sc Heerenveen die ik heb gezien, vond ik hem geen echte uitblinker.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *