Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez deelt pijnlijke sneer uit aan Quique Setien’

Luis Suarez is momenteel niet blij bij FC Barcelona. Afgelopen zaterdag werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Celta de Vigo en het kampioenschap voor de Catalanen lijkt nu ver weg. Hij wees na dit puntenverlies duidelijk naar de nieuwe trainer Quique Setien.

“Er zijn coaches voor iets, om zo’n situaties te analyseren”, oordeelde de geroutineerde oud-Ajacied. “Vraag het aan de trainers om dat soort situaties te analyseren. Kijk, wij geven alles op het veld. Maar je hebt het gevoel dat we in uitwedstrijden vele belangrijke punten verliezen die we de voorbije jaren wel pakten. Ik baal enorm van dit puntenverlies.”

FC Barcelona swingt nog allerminst onder leiding van Setién en sinds de competitiehervatting loopt het wel erg stroef. Van Athletic Bilbao werd nog nipt gewonnen, maar de remises tegen Sevilla en Celta zetten titelprolongatie op losse schroeven. Naar verluidt is het inmiddels hommeles in de kleedkamer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.