Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus maakt zich grote zorgen om schouder van Matthijs de Ligt’

Juventus maakt zich zorgen om de schouder van Matthijs de Ligt. De mandekker wordt er wellicht aan geopereerd. Op het moment twijfelt de club daarover. Dit weet het medium Corriere di Torino te melden.

In de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo ging De Ligt naar de grond bij een sliding, waarna hij direct naar de schouder greep. Dat deed hij vervolgens in die wedstrijd nog vaker en ook tegen Sassuolo had hij veelvuldig last van het probleem. Een operatie kan de problemen uit de wereld helpen, maar Juventus twijfelt of de club dat nu wil laten doen. Als de verdediger nu onder het mes gaat, mist hij de rest van het seizoen. Dat is vooral gezien de hervatting van de Champions League komende maand geen fijn idee voor de club.

De 21-jarige De Ligt speelde sinds zijn komst in de zomer tot dusver 35 duels voor De Oude Dame. Vijf daarvan waren Champions League-duels. In het miljardenbal moet Juventus eerst zien af te rekenen met Olympique Lyon, waarvan in de achtste finales uit met 1-0 verloren werd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.