Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV praat met Willem II over transfer van enkele tonnen’

PSV en Willem II zijn momenteel in gesprek over een transfer van doelman Robbin Ruiter. Dit weet het Eindhovens Dagblad vanavond te melden.

Willem II is naarstig op zoek naar een nieuwe eerste doelman na de overstap van Timon Wellenreuther naar Anderlecht. Ruiter staat bovenaan het Tilburgse lijstje. Willem II onderhandelt met PSV over de transfersom en is bereid met een zak geld over de brug te komen, meldt het Eindhovens Dagblad. Het is niet bekend hoeveel Ruiter precies moet kosten, maar volgens het ED wil PSV ‘nog een aantal tonnen’.

Ruiter is bij Willem II zo goed als zeker van een basisplaats. Het is bovendien een voordeel dat hij niet per se hoeft te verhuizen, omdat Tilburg niet ver van Eindhoven ligt. Willem II begint op 27 juli aan de voorbereiding en speelt volgend seizoen Europees voetbal. Ruiter heeft bij PSV een contract tot medio 2021, met een optie op een extra jaar. Hij stond eerder onder de lat bij FC Volendam, FC Utrecht en Sunderland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *