Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Derksen en Van der Gijp dragen Hélène Hendriks voor’

Het doek lijkt definitief te zijn gesloten voor Wilfred Genee bij Veronica Inside. De heren Johan Derksen en Rene van der Gijp zouden namelijk Hélène Hendriks hebben voorgedragen als nieuwe presentator.

Derksen laat tegenover WNL Opiniemakers weten dat hij zeker niet meer aan één tafel wil zitten met Genee. De nestor van Veronica Inside wil samen met René van der Gijp verder, maar heeft Talpa wel gevraagd om het programma van een andere presentator te voorzien. Dat zou Hélène Hendriks moeten worden. “Ik ga er niet meer zitten met Wilfred Genee”, klinkt het. “Dat is honderd procent zeker.”

Het is volgens Derksen de schuld van de presentator dat het op deze manier niet verder kan. “Dit programma is door Wilfred Genee opgeblazen”, legt de ervaren voetbalanalist uit. “Als we er nog met hem zouden gaan zitten zou het karakterloos zijn. Dat is ordinair voor de poen.”

Genee, Van der Gijp en Derksen liggen al weken met elkaar in de clinch. De vaste analisten van Veronica Inside vinden dat hun presentator hen een mes in de rug stak tijdens de uitzending die in het teken stond van racisme. Op de bruiloft van Van der Gijp waren de mannen nog samen, maar dat heeft dus niet tot een verzoening geleid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.