Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea en Man United strijden om Nicolas Tagliafico’

Chelsea en Manchester United willen hun selectie een impuls geven met een zomerse komst van Nicolas Tagliafico. Dit wee The Sun te melden. De linksback wordt in Londen gezien als kandidaat indien Engels international Ben Chilwell te duur blijkt te zijn.

Atletico Madrid heeft ook nog altijd belangstelling, maar lijkt eerst te moeten verkopen voordat het een nieuwe speler kan halen. Chelsea lijkt de transferstrijd aan te moeten gaan met Manchester City. Ondanks dat Pep Guardiola al de beschikking heeft over drie linksbacks wil hij nog een nieuwe verdediger toevoegen aan zijn selectie om de strijd in zowel de Premier League als Champions League aan te kunnen gaan.

Tagliafico zou voor een afgesproken transfersom van 24,5 miljoen pond, omgerekend bijna 27 miljoen euro, beschikbaar zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.