Voetbal4u.com

Eredivisie Van Halst op de kamer met Ibra: ‘People don’t know how good I am’

In het verleden speelde Jan van Halst bij Ajax samen met Zlatan Ibrahimovic. Ze deelden zelfs een kamer samen. De twee verschilden qua karakter enorm van elkaar, zo blijkt uit twee anekdotes van de analist bij Paniekvoetbal van Ziggo Sport.

Ibrahimovic is op 38-jarige leeftijd nog altijd de grote ster bij AC Milan. Al bij Ajax was de Zweed overtuigd van eigen kunnen, weet Van Halst. “Toen had hij al dezelfde houding en attitude.

Alleen was het toen alleen op de hotelkamer. Tijdens de trainingen liet hij wel waanzinnige dingen zien, maar tijdens de wedstrijden nog niet. Hij werd uitgefloten in het Ajax-stadion. Dat begreep hij niet. En hij begreep ook niet dat mensen niet zagen hoe goed hij was. Hij zat in de hotelkamer: people don’t know how good I am. Toen was hij al zo overtuigd en dat heeft hij eigenlijk zijn hele carrière laten zien.”.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.