Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Besiktas wil Nicolai Jorgensen overnemen van Feyenoord’

De Turkse topclub Besiktas is geinteresseerd in Feyenoord-spits Nicolai Jorgensen. Dit weten diverse Turkse media te melden.

Het medium Hurriyet schrijft op maandagochtend dat oefenmeester Sergen Yalçın onder de indruk is van de kwaliteiten van de Deen. Burak Yilmaz is hard op weg naar Lille OSC en ook Kevin-Prince Boateng vertrekt vermoedelijk uit Istanbul, waardoor Besiktas wel een extra aanvaller kan gebruiken.

We kunnen lezen dat de werkgever van Oguzhan Özyakup van plan is om deze week nog met een officiële aanbieding te komen. Het is echter de grote vraag wat de Süper Lig-club precies wil betalen voor Jörgensen, aangezien men met geldproblemen kampt. Yilmaz liet gisteren nog weten: “Hoezeer ik ook zou hebben ingeleverd: ik had de club niet kunnen helpen. Ik ben een jaar lang amper uitbetaald, net als mijn medespelers.”

De transferwaarde van Jörgensen wordt geschat op 3,5 miljoen euro, maar een paar jaar geleden wilde Newcastle United 17 miljoen euro voor hem aftikken. De toenmalige technisch directeur in De Kuip Martin van Geel vond dit echter niet voldoende.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.