Voetbal4u.com

Spanje ‘Jan Vertonghen kan transfer maken naar de Spaanse top’

De Spaanse topclub Atletico Madrid is geinteresseerd om de transfervrije Jan Vertonghen op te pikken. De Belgische international wordt bij Atlético gezien als een waardevolle speler, aangezien hij zowel centraal achterin, als als vleugelverdediger kan acteren.

Diego Simeone heeft met Renan Lodi momenteel slechts één echte linksback in de gelederen en Vertonghen zou ook als back-up van de 22-jarige Braziliaan kunnen gaan fungeren.

Vertonghen lijkt overigens niet de enige verdediger te zijn die op interesse vanuit het Wanda Metropolitano kan rekenen. Kicker voegt toe dat Matthias Ginter eveneens op het lijstje van Atlético staat. Chelsea en Internazionale zijn verder in de markt voor de stopper van Borussia Mönchengladbach, dat voorlopig echter niet van plan lijkt om mee te werken aan een vertrek van de 29-voudig international van die Mannschaft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.