Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid komt terug op Van de Beek-beslissing en wil praten’

Real Madrid zou nieuwe onderhandelingen willen doen met Ajax omtrent Donny van de Beek. Ajax en Van de Beek maakten een jaar geleden een afspraak voor deze transferzomer.

Er zou zelfs een akkoord zijn bereikt ter waarde van 55 miljoen euro, maar de coronacrisis heeft alles veranderd. De Madrilenen besloten enige tijd geleden de stekker uit het oude akkoord te trekken.

Volgens Okdiario gaat Real Madrid sowieso niet voldoen aan de oude voorwaarden. De Spaanse topclub gaat Ajax vragen of het opnieuw wil onderhandelen over een deal rond Van de Beek. Coach Zinedine Zidane zou in hem en de verhuurde Martin Ödegaard belangrijke opties zien voor de toekomst.

Ajax is dus aan zet om te bepalen of het Van de Beek zijn droomtransfer gunt. Ook Manchester United is geïnteresseerd, waardoor Overmars de clubs tegen elkaar kan uitspelen om de hoofdprijs te verdienen. Wel is bekend dat de middenvelder zelf naar het Bernabéu wil verhuizen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.