Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid wil Take Kubo inzetten in deal met Donny van de Beek’

Real Madrid denkt een manier te hebben bedacht om Donny van de Beek toch te kunnen binnenhalen. Ze weten namelijk van de interesse van Ajax in Take Kubo en hem willen ze inzetten.

Het talent uit Japan wil bij voorkeur in de Spaanse hoofdstad willen spelen, maar zijn broodheer lijkt wel brood te zien in deze tijdelijke overgang. Dit zou namelijk dé sleutel kunnen betekenen in de transfer van Van de Beek.

Real Madrid heeft voorgesteld om deze zomer tien miljoen euro te betalen voor Van de Beek en in ruil Kubo voor twee seizoenen in Amsterdam te stellen. Over een jaar zal de Spaanse topclub daar nog twintig tot 25 miljoen euro bovenop doen, zo stelt Don Balón. Dat brengt het prijskaartje op circa 35 miljoen euro plus de Japanner.

Het is echter maar de vraag of Ajax hiermee akkoord zal gaan. De Amsterdammers hadden immers een akkoord ter waarde van 55 miljoen euro en verdienen op korte termijn dan wel erg weinig aan de middenvelder. Zelfs mét Kubo als (tijdelijke) ruilspeler lijkt dat voor Ajax niet aanlokkelijk genoeg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.