Voetbal4u.com

Eredivisie Talpa-directie gaat met Veronica Inside-mannen om de tafel

Zender Talpa gaat vandaag met de heren van Veronica Inside in gesprek over de toekomst. De kans op een terugkeer is klein weet het Algemeen Dagblad te melden.

De heren probeerden gisteren (donderdag) nog één ultieme lijmpoging, maar Genee wist zijn twee vaste tafelgasten niet te overtuigen van een doorstart. “Het blijft moeilijk. Als we hadden besloten verder te gaan met z’n drieën, dan hadden we dat nu wel gezegd. Maar we komen er niet uit”, stelde Van der Gijp na afloop.

Het zou een uniek einde betekenen van een programma met een grote geschiedenis. “Mocht de voetbaltalkshow daadwerkelijk verdwijnen, dan komt na twintig jaar een einde aan een populair programma. Dat begon eind jaren 90 als Sport aan Tafel met presentator Ruud ter Weijden.”

“Daarna wisselde het een paar keer van naam (Voetbal Insite, Voetbal Inside, Voetbal International), maar de vaste samenstelling met de drie sleutelspelers bleef gehandhaafd. Of Talpa bij een definitief ‘nee’ van het drietal VI gaat opheffen, wil het bedrijf nu nog niet zeggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.