Voetbal4u.com

Eredivisie ‘ADO Den Haag bezig met een aantrekken van Eljero Elia’

Aleksander Ranković de trainer van ADO Den Haag heeft goede hoop dat Eljero Elia volgend seizoen voor de club speelt.”Je weet het nooit. Ik denk dat iedereen in Den Haag Elia heel graag wil zien. Ik zal niet liegen: ik wil Elia ook heel graag zien”, vertelt Ranković voor de camera van FOX Sports.

ADO heeft al een gesprek met de 33-jarige vleugelaanvaller gehad. “Natuurlijk, dat is ook bekend. De mensen hier zijn bezig met hem.”

“Maar ik begrijp ook de voetbalwereld”, vervolgt Ranković. “Elia is nog steeds een professional. En hij is nog steeds heel fit. Wij kunnen alleen maar hopen op dit moment.” De speler van Istanbul Basaksehir werd ook al in verband gebracht met een terugkeer bij FC Twente, terwijl vanuit het buitenland Fenerbahçe en Panathinaikos interesse zouden tonen.

Ranković denkt dat geld niet de belangrijkste drijfveer is voor Elia. “Ik denk niet dat het om de centjes gaat. Als wij bij Elia het goede gevoel kunnen raken, dan maken wij denk ik wel een kans.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.