Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax is bezig met ‘geheim’ transferplannetje

Ajax is opzoek naar een extra linksback maar technisch directeur Marc Overmars zou ook stiekem speuren naar versterking voor een andere positie. Dit weet de Telegraaf te melden.

Ten Hag liet eerder weten over de breedte van zijn selectie: “Alle posities zijn dubbel bezet met uitzondering van de positie van linkervleugelverdediger. We gaan eerst kijken of we dat intern kunnen invullen, maar ondertussen zullen we ook om ons heen kijken.” Het bovengenoemde medium voegt daar echter aan toe: “Daarnaast houdt Ajax zijn ogen open voor een rechtermiddenvelder met in het achterhoofd de wetenschap dat er veel interesse is voor Donny van de Beek.”

Eerder werd al bekend dat Ajax geïnteresseerd was in een samenwerking met Pierre-Emile Höjbjerg van Southampton, die de belangstelling van de Amsterdammers echter hoogstwaarschijnlijk in de wind slaat en voor Tottenham Hotspur (of Everton) kiest.

Ook de naam van Fausto Vera van Argentinos Juniors is al een paar keer genoemd, maar het is niet bekend of Overmars hem écht wil hebben. De Argentijn liet zelf al wel weten: “Er zijn geruchten rond meerdere clubs in Europa. Ajax is een prachtige club. Het zou voor mij een droom zijn om voor zo’n club te spelen. Ik wacht rustig af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.